Careul de ași al lui Dan Petrescu – Patru jucători cărora le vor fi prelungite contractele

Managerul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a dezvăluit numele a patru jucători pe care antrenorul Dan Petrescu mizează în sezonul viitor. Celor patru pe expiră contractele, iar echipa clujeană le-a propus prelungirea înțelgerilor.

„Dan Petrescu și-a exprimat opțiunea lui ca antrenor și noi ținem cont de dorințele lui. El și-a exprimat dorința ca Hoban, Vinicius, Țucudean și Arlauskis să rămână. Suntem în discuții cu ei pentru prelungirea contractelor. Eu sunt convins că o să reușim să păstrăm același lot și pentru anul viitor.

Am putut să îl aducem în România pe Arlauskis. El s-a întors cu un avion privat pentru că nu am avut altă soluție. A venit de vineri. Așa a plecat și în Lituania, cu un avion privat. Am apelat la această soluție. Nu vreau să detaliez cine a plătit. A fost singura soluție viabilă. Noi am plătit avionul pentru ca el să vină la CFR. E un jucător pe care noi ni-l dorim. Vrem ca el să rămână în continuare la noi, e un jucător de mare valoare și eu țin foarte mult la el”, a spus Bogdan Mara, pentru ProSport.

Comentarii

comentarii