Cu Arlauskis pe picior de plecare, cine va apăra poarta CFR în meciul cu U Craiova?

CFR Cluj va juca în acest sfârșit de săptămână cu Universitatea Craiova, echipă care speră că va reuși să cucerească titlul de campioană în acest an. Antrenorul echipei clujene, Dan Petrescu, trebuie să găsească formula de joc cea mai potrivită, iar un element cheie este titularizarea portartului.

Titularul de până acum, lituanianul Giedrius Arlauskis, este pe picior de plecare, iar la meciul cu FC Botoșani, Dan Petrescu s-a bazat pe un puști de 17 ani, Otto Hirsch. Acesta a onorat încrederea antrenorului și a reușit să apere foarte bine în meciul câștigat de clujeni cu 2-0. De asemenea, în lotul CFR Cluj se mai află un portar bun, polonezul Grzegorz Sandomierski. De aceea, există mai multe variante pe care le va analiza antrenorul clujenilor.

„Dacă Araluskis a plecat sau nu de la noi eu zic totuși să vă uitați duminică seară la meciul cu Craiova și să urmăriți cine o să apere. Arla are contract cu noi până pe 30 iunie, iar la antrenamentul de azi (n.red. – ieri) a sărit din bară în bară. Arla este un adevărat leu și ați văzut asta în meciul cu FCSB. Dacă și vineri se va antrena la fel ca azi (n.red. – joi), atunci duminică o să-l vedeți mai mult ca sigur pe teren.

După 30 iunie vom vedea ce o să se mai întâmple. Însă noi îl avem și pe Bălgrădean, pe el ne vom baza oficial de la 1 iulie, dar îl avem și pe Otto. Acest copil o să fie noul Schmeichel”, a spus directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, pentru Pro Sport.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

8 − eight =