Dan Petrescu ia în considerare transferul lui Sergiu Buș

Unul dintre cei mai în formă atacanți din Liga I i-a atras atenția antrenorului echipei campioane. Dan Petrescu a recunoscut că a fost impresionat de calitățile atacantului Sergiu Buș de la Gaz Metan Mediaș și a admis că ia în calcul un transfer al său la CFR Cluj.

Anul trecut, Dan Petrescu i-a transferat de la Gaz Metan Mediaș pe Rondon și pe Luis Aurelio, iar ambii jucători s-au integrat bine în echipa clujeană.

„Noi avem atacanţi foarte buni la echipă, după cum ştiţi, Traore, Ţucudean, Omrani, Rondon. Şi Buş este un jucător bun şi, dacă este liber de contract, iar atacanţii noştri nu o să mai continue aici, eu zic că este un jucător interesant. Dar acum nu cred că trebuie să vorbim de Sergiu Buş, înainte de meciul cu Craiova. Sunt foarte mulţi jucători în România care sunt interesanţi şi e şi el pe această listă. Un jucător care a demonstrat că merită să joace la un nivel bun”, a spus Dan Petrescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Declarațiile sale vin în contextul în care contractul lui George Țucudean cu CFR Cluj exipiră peste doar câteva zile, iar Bilel Omrani este ofertat de mai multe echipe din Occident.

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

three × four =