Handbal feminin: Marina Dumanska va apăra poarta Universității Cluj

Echipa de handbal feminin a CS Universitatea Cluj a reușit un nou transfer. Marina Dumanska, sora mult mai celebrei Yuliya Dumanska, este noul portar al echipei. Marina Dumanska a plecat din Ucraina la vârsta de 14 ani pentru a-și urma visul, acela ca într-o bună zi să ajungă o handbalistă de succes. În vârstă de 20 de ani, sportiva a apărat ultima dată poarta formației din liga secundă, CSM Târgu-Jiu, potrivit U-Cluj.ro.

”Îmi doresc să contribui la performanțele noii mele echipe și sper ca această schimbare să fie una benefică carierei mele. Vreau să mulțumesc celor de la Tg. Jiu pentru că au avut încredere în mine și sunt nerăbdătoare să joc în Liga Florilor alături de noile mele colege!”, a spus Marina Dumanska.

Până acum, la echipă au mai venit Denisa Şelever, Paulina Masna și Mădălina Ion. Și-au prelungit contractele cu ”U” sportivele Viorica Țăgean, Diana Lazăr și Corina Cordoș. De asemenea, conducerea echipei a renunțat la serviciile antrenorului Alin Bondar și a handbalistelor Larissa Araujo, Cristina Boian, Alexandra Dindiligan şi Alexandra Prodan.

Comentarii

comentarii