Universitatea Cluj l-a transferat pe Alexandru Negrean de la Viitorul Constanța

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști. Este vorba de Alexandru Negrean, care a revenit la Cluj după o perioadă petrecută la Viitorul Constanța. Fotbalistul are 19 ani.

”Mijlocașul central clujean, format de ”U” până vârsta de 13 ani, și-a continuat cariera la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” din Constanța, evoluând pentru Viitorul în competițiile interne, dar și în UEFA Youth League U19, cel mai important turneu european destinat juniorilor. În dubla pe care formația de la malul mării a disputat-o împotriva celor de la Dinamo Zagreb, noul jucător al Universității a fost titular în ambele manșe.

La începutul sezonului 2019-2020, acesta a făcut pasul la seniori, jucând în 13 partide de Liga a II-a pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Cu numeroase prezențe în meciuri amicale pentru grupele de juniori ale naționalei României, la nivel U16, U17, U18 și U19, Alexandru Negrean a evoluat în cinci partide oficiale pentru „tricolorii mici”,”, potrivit FCUCluj.ro.

 

Comentarii

comentarii

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Prenume

twelve − 2 =