Pages Navigation Menu

Sport in the City

Urmaşul lui „Sisi” le face o promisiune fanilor lui „U” Cluj: „Viitorul echipei va fi mai frumos decât îşi închipuie lumea”

pagina personala de Facebook

foto: pagina personala de Facebook

Florin Cordoş este fundaşul Universităţii Cluj care a preluat numărul făcut celebru la echipă de către idolul fanilor, Zsolt Szilagyi.

Cu cifra 4 pe tricou, Cordoş l-a transformat într-un anonim pe golgheterul României în sezonul trecut, Gregory Tade, iar la 21 de ani are o mare responsabilitate în defensiva Universităţii Cluj. Totuşi, chiar dacă studenţii care joacă cu litera „U” pe piept au cinci înfrângeri consecutive în toate competiţiile, fundaşul alb-negrilor le cere răbdare fanilor. „Consider că viitorul echipei va fi mai frumos decât poate să-și închipuie lumea! Am mare încredere în colectivul de aici. E nevoie de răbdare și totul va veni de la sine”, a declarat, pentru site-ul oficial al echipei, studentul de la USAMV.

Florin Cordoş este conştient şi de greutatea numărului pe care îl poartă pe tricou şi are doar cuvinte de laudă la adresa celui care încearcă să-i întipărească zilnic în memorie faptul că joacă la cea mai iubită echipă din Ardeal. „Consider că ’Sisi’ este doar unic pentru această echipă și acest om merită tot respectul. Am jucat la debutul meu în liga a III-a împreună cu el și m-a învățat foarte multe lucruri. E un om deosebit. Toți jucătorii echipei îl respectă”, a spus Cordoş despre „căpitanul” peluzei clujene.

După patru eşecuri la rând, „U” Cluj este obligată să câştige, sâmbătă, tocmai pe terenul Mioveniului, echipa pregătită de un alt om iubit de galeria Universităţii, Claudiu Niculescu. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Comentarii

comentarii