Pages Navigation Menu

Sport in the City

Dramatism în Gruia. CFR a fost învinsă în prelungiri de Craiova. Ce spune Francisc Dican

foto: cfr1907.ro

foto: cfr1907.ro

CFR Cluj a pierdut la ultima fază meciul cu CSU Craiova, din ultima etapă a turului, scor final 1-2, după ce a condus până în minutul 79.

După o primă repriză în care feroviarii au avut o bară, aceştia au deschis scorul imediat după pauză, prin Beleck, însă acelaşi jucător a ratat mai apoi singur cu Bălgrădean şansa dublei. Oltenii au început să pună o presiune tot mai mare odată cu trecerea timpului, iar Nuno Rocha a egalat în minutul 79. În prelungiri, când ambele echipe păreau resemnate cu remiza, craiovenii au dat lovitura în urma unei lovituri de colţ, Dumitraş fiind jucătorul care a adus cele trei puncte în tabăra oaspeţilor.

CFR a pierdut primul meci pe teren propriu în acest campionat şi a rămas cu 14 puncte în clasament. „După ce am marcat nu am mai fost organizaţi şi am primit acele două goluri. Mi-aş fi dorit o altă atitudine, trebuia să fim mai agresivi, dar aceşti jucători au făcut aceste 20 de puncte până acum, ei trebuie să continue mai departe munca”, a declarat antrenorul clujenilor, Francisc Dican, la Digisport.

Comentarii

comentarii