Pages Navigation Menu

Sport in the City

Înfrângerile curg la „U” Cluj. A şasea a venit la Râmnicu Vâlcea

u cluj esec.jpeg

Universitatea Cluj a pierdut al şaselea meci din opt disputate în liga a doua, 1-2 pe terenul celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, „studenţii” primind gol în minutul 89 deşi se aflau în superiotate numerică.

Elevii lui Marius Popescu au început perfect meciul din „Zăvoi”, iar în minutul 27 chiar au şi reuşit să deschidă scorul, după ce Boboc a interceptat o minge în jumătatea gazdelor şi a înscris. Vâlcenii au forţat mai apoi golul egalizator care a venit, în cele din urmă, în minutul 79, atunci când nou-intratul Voinea a marcat în urma unei faze fixe. Gazdele au căutat golul victoriei, însă graba l-a trimis la vestiare pe Firţulescu, cel care a executat o lovitură liberă înainte de fluierul arbitrului şi a fost eliminat, în minutul 84, după două “galbene”.

După cinci minute, însă, fundaşii lui „U” l-au pierdut pe Staicu în faţa porţii, iar atacantul vâlcenilor nu l-a iertat pe Niczuly şi a adus o victorie nesperată, la un moment dat, pentru CSM. Universitatea Cluj a bifat, în acelaşi timp, al şaselea eşec din opt meciuri disputate până acum şi rămâne pe locul 12 în clasament, cu 6 puncte obţinute după victoriile de la Târgovişte şi Mioveni.

Marius Popescu a folosit la Râmnicu Vâlcea următorul „11”, conform liga2.ro : Niczuly (cpt.) – Butean, Crişan, Cordoş, Hâmpea – Boboc, Cândea – Cocină, Ursu, Greu – C.Popescu. Următorul meci al „studenţilor” va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu FC Braşov.

Comentarii

comentarii