Pages Navigation Menu

Sport in the City

Radu Crişan are gânduri mari la „U” Cluj: „Suporterii noştri superbi merită acest lucru”

foto: universitateacluj.ro

foto: universitateacluj.ro

Fundaşul Universităţii Cluj, Radu Crişan, are 1,97 metri la 19 ani şi, chiar dacă ştie că acest sezon este compromis în ce priveşte lupta la primele locuri se uită cu speranţă la viitor. Astfel, cel care joacă cu numărul şase pe tricou îi anunţă pe fani că obiectivul în următorul sezon va fi promovarea.

„Este o experiență în sine tot ce reprezintă Universitatea, una pe care nu o voi uita niciodată indiferent unde aş ajunge să joc. Nivelul ligii secunde e total diferit faţă de ceea ce am întâlnit la nivel de juniori sau Liga a III-a, unde am mai jucat. Am avut de-a face cu adversari dificili, dar nu am întâlnit unul care să-mi dea mari bătăi de cap, nici chiar cu FCSB. Avem jucători talentaţi şi cred că timpul va demonstra că suntem, într-adevăr, o echipă puternică. La anul sunt convins că putem ataca promovarea, pentru că locul lui “U” Cluj este în Liga I, suntem o echipă de tradiție. Suporterii noștri superbi merită acest lucru”, a spus Radu Crişan pentru site-ul clubului.

„U” va juca în următoarea etapă pe terenul liderului FCM Baia Mare, în deplasare, în cel mai dificil meci de până acum al sezonului.

Comentarii

comentarii