Pages Navigation Menu

Sport in the City

Surpriză neplăcută în Sala Polivalentă. U-BT Cluj a fost bătută de o nou-promovată. „E un moment greu, neprevăzut”

foto: u-bt.ro

foto: u-bt.ro

Una dintre echipele considerate favorite la titlul de campioană în Liga Naţională de Baschet Masculin, U-Banca Transilvania Cluj, a început cu stângul noul sezon. Elevii lui Marcel Ţenter au pierdut acasă cu Dinamo Bucureşti, o formaţie nou-promovată, oaspeţii câştigând la un punct diferenţă, 79-78. De altfel, în ciuda lotului mult mai valoros individual al clujenilor, bucureştenii s-au impus în primele trei sferturi, iar înainte de ultimele 10 minute aveau opt puncte avans.

„Studenţii” au revenit în final, însă nu au avut putere decât să se apropie la un singur punct pe tabelă, după ce Dykes a ratat ultima aruncare a meciului, astfel că primul duş rece al sezonului a venit mult mai repede decât sperau componenţii echipei ardelene.

„Din păcate, începem cu stângul acest campionat, nu ne permitem pași greșiți și acest meci nu era deloc programat în acest fel. Îmi pare rău pentru fani, care ne-au încurajat foarte mult în acest meci, sper să ne revenim și să jucăm ceea ce trebuie. Ghinionul și norocul de cele mai multe ori ți-l faci singur, nu are importanță, trebuia să îi oprim. Ne-au dat 79 de puncte la noi acasă, înseamnă că nu ne-am făcut bine treaba. Până la urmă, pe final ne-am revenit, am avut posibilitatea să egalăm, însă ultimele secunde mi le asum, pentru că a fost greșeala mea, trebuia să facem fault mai repede, pentru a avea posibilitatea unui atac normal, măcar 5-6-7 sau 8 secunde în terenul advers. Ar trebui să ne motiveze pe toți această înfrângere, este un moment greu, neprevăzut, dar care a apărut și trebuie să-l gestionăm ca atare, avem o săptămână să ne revenim și să arătăm că nu suntem o echipă oarecare”, a declarat antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter.

De la U-BT cei mai buni marcatori au fost Adamovic, 19 puncte şi Zigeranovic, 15 puncte.

Comentarii

comentarii