Pages Navigation Menu

Sport in the City

„U” Alexandrion, o nouă înfrângere pe teren propriu. Explicaţiile lui Carmen Amariei

20151017_153901

Echipa clujeană de handbal feminin „U” Alexandrion a pierdut al treilea meci la rând, 24-28 în faţa celor de la CSM Ploieşti, în etapa a opta a Ligii Naţionale. Ardelencele au suferit un nou eşec după un meci în care au fost peste adversare aproximativ 40 de minute, însă au căzut exact atunci când era mai important.

După un început ezitant, elevele lui Carmen Amariei au trecut la conducerea jocului după primul sfert de oră, iar la pauză au intrat cu un avantaj de trei goluri, 16-13. După reluare, oaspetele, aflate pe locul trei în clasament, au început să recupereze din handicap, însă nici clujencele nu au căzut total, astfel că la intrarea în ultimele 10 minute scorul era egal, 23-23.

De atunci, însă, „U” a mai înscris o singură dată, la ultima fază a jocului, iar prahovencele au ajuns la cota 28 pe tabelă. Căzute în special din punct de vedere psihic, tinerele handbaliste au ajuns, astfel, la al treilea eşec la rând şi au făcut-o pe Carmen Amariei să îşi dorească cel puţin o jucătoare cu experienţă.

„Am pierdut în ultimele 10 minute şi este dureros. Nu e aşa de grea înfrângerea aceasta ca şi celelalte pentru că fetele s-au luptat, şi-au dorit foarte mult şi s-au autodepăşit uneori. La nivelul greşelilor tehnico-tactice s-a făcut diferenţa astăzi. Sunt bucuroasă pentru jucătoarele pe care le am, pentru că sunt tinere şi învaţă, dar mi-aş dori una sau două jucătoare la linia de 9 metri care să aibă o experienţă mai mare decât o au fetele noastre. În momente cheie chiar ai nevoie de acea „bătrânică” să ducă atacul şi echipa către victorie”, a spus, la finalul jocului, Carmen Amariei.

Pentru „U” Alexandrion urmează, sâmbăta viitoare, o deplasare la Dunărea Brăila.

Comentarii

comentarii