Pages Navigation Menu

Sport in the City

U-BT Cluj a câştigat în ultimele secunde la Oradea

u-bt

Echipa clujeană de baschet masculin U-Banca Transilvania s-a impus la ultima fază pe terenul celor de la CSM Oradea, în etapa a patra a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Elevii lui Marcel Ţenter au câştigat cu 68-67 meciul din sala orădeană, după ce Filip Adamovic a înscris, in-extremis, un coş de două puncte cu tot atâtea secunde rămase până la final. Cele două echipe şi-au împărţit perioadele de dominare, iar dacă U-BT a condus clar sferturile doi şi trei, gazdele au dominat în sfertul 1 şi patru, ultimul fiind câştigat la 11 puncte diferenţă, insuficient pentru a trimite partida măcar în prelungiri.

„Sunt foarte fericit pentru rezultat, însă nu sunt fericit de modul cum jucăm în anumite momente ale fiecărui sfert. Am reuşit, însă, până la urmă, cu apărarea şi dorinţa noastră de victorie, să întoarcem meciul. Am dovedit că avem caracter, însă din punct de vedere baschetbalistic trebuie să dovedim mai multe”, a spus, la final, antrenorul clujenilor, Marcel Ţenter.

Clujenii vor juca tot în deplasare următorul meci, la Timişoara, după ce vor sta în etapa intermediară de miercuri, din cauză că adversarul Steaua CSM are meci în Eurocup.

Comentarii

comentarii