Pages Navigation Menu

Sport in the City

Victorie imensă pentru „U” Cluj la Mioveni. „Studenţii” au avut o bară şi un eliminat

foto: facebook/universitatea cluj

foto: facebook/universitatea cluj/cristian cosma

Universitatea Cluj a oprit seria neagră de patru eşecuri la rând tocmai unde toţi se aşteptau mai puţin.

Elevii lui Marius Popescu au învins cu 1-0 la Mioveni, echipa pregătită de fostul jucător şi antrenor al „şepcilor roşii”, Claudiu Niculescu. Ardelenii au arătat o determinare mult superioară faţă de cea a adversarului, astfel că încă din minutul 1 puteau deschide scorul, însă mingea trimisă de Schieb a lovit bara.

Meciul a avut un oarecare echilbru mai apoi până în minutul 79, atunci când oaspeţii au dat lovitura prin Octavian Ursu, în urma unui contraatac. Tensiunea acestei partide a făcut şi trei victime în final, doi fotbalişti ai gazdelor, alături de mijlocaşul Universităţii, Andreas Calcan, fiind eliminaţi. Mioveniul a avut cea mai mare şansă de egalare în prelungiri, dar fundaşii lui „U” au scos o minge de pe linia porţii, iar partida s-a terminat cu bine pentru „U”, care a acumulat a doua victorie din acest sezon.

Marius Popescu a început partida cu următorul „11”: Niczuly – Cândea, R. Crişan, Cordoş, Hâmpea – Boboc, Butean, – P. Popescu, Calcan, Greu – Schieb, autorul golului, Ursu, intrând în locul lui Boboc. Pentru „U” Cluj urmează, marţi seara, meciul cu Olimpia Satu Mare, din runda a şaptea a seriei Vest a ligii secunde.

Comentarii

comentarii