Pages Navigation Menu

Sport in the City

ASA Târgu-Mureș se mută la Cluj pentru o etapă

sursa foto: fanatik.ro

sursa foto: fanatik.ro

Echipele din fotbalul românesc continuă să aibă probleme în ceea ce privește obținerea autorizației I.S.U. (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) care să le permită disputarea meciurilor de acasă pe propriile arene.

De această dată, a venit rândul vice-campioanei ASA Târgu-Mureș să fie anunțată că trebuie  să-și caute alt stadion unde să joace, etapa viitoare, contra Viitorului antrenat de Gică Hagi. Printr-un comunicat de presă, oficialii clubului au expus motivele pentru care elevii lui Cristiano Bergodi nu vor putea evolua pe “Trans-Sil”. Se pare că, momentan, I.S.U. nu le-a eliberat târg-mureșenilor autorizație pentru securitate la incendiu, însă, aceștia susțin că au demarat deja procedurile necesare pentru a primi, în timp cât mai scurt, avizul de a juca, din nou, pe teren propriu.

Reprezentanții ardelenilor au afirmat că săptămâna aceasta este foarte probabil ca situația incertă legată de stadion să fie rezolvată, dar pentru orice eventualitate au ales ca meciul din etapa cu numărul 18 a Ligii 1 să se desfășoare pe Cluj Arena. “În ultimii ani, clubul a făcut mai multe modificări la stadion. Am amenajat stadionul pentru a evolua în Liga I, cât și în cupele europene. Din cauza legislației în vigoare suntem nevoiți să facem anumite lucrări la stadion pentru a fi în regulă cu toate avizele necesare. Am demarat aceste lucruri, vor fi gata în această săptămână, dar ca să fim siguri că nu vom întâmpina vreo problemă, preferăm să jucăm acest meci la Cluj. De săptămâna viitoare, stadionul va fi în toate condițiile necesare pentru a evolua la meciurile următoare și, în principiu, meciul cu Steaua, care e următorul meci pe teren propriu. Îl vom evolua pe terenul Trans–Sil.” a declarat Bogdan Mara, președintele executiv al ASA-ului, pentru radiomures.ro.

Partida ASA Târgu-Mureș- FC Viitorul este programată duminică, 22 noiembrie, de la ora 18:00, iar fanii mureșeni care au abonamente și doresc să asiste la meci, vor avea asigurat transport gratuit din partea clubului.

Comentarii

comentarii