Pages Navigation Menu

Sport in the City

CFR Cluj şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale Cupei României

sursa foto: sportnews.libertatea.ro

sursa foto: sportnews.libertatea.ro

În aşteptarea unui răspuns favorabil de la TAS privind recuperarea celor 6 puncte, elevii lui Francisc Dican au aflat, în cursul zilei de azi, că se vor lupta cu CSMS Iaşi pentru un loc in semifinalele Cupei României.

Se prefigurează o deplasare dificilă pentru clujeni, mai ales că fotbaliştii lui CSMS vor să răzbune eliminarea prematură din Cupa Ligii. Cele două formaţii s-au înfruntat în optimile Cupei Ligii, iar scorul final a fost 1-0 pentru feroviari graţie golului marcat de Cristian Lopez in minutul 44.

În ceea ce priveşte întâlnirile directe, ardelenii se află în avantaj. CFR Cluj şi CSMS Iaşi s-au întalnit , pana în acest moment, de 16 ori. CFR a obţinut 6 victorii, în timp ce moldovenii s-au impus in doar 3 confruntări.

Meciurile din sferturile Cupei României vor avea loc in 15, 16 si 17 decembrie, iar zilele următoare FRF va anunţa programul oficial de desfăşurare al acestora. Partidele din cadrul acestei faze a competiţiei se vor desfăşura intr-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab clasate în sezonul precedent. Dacă, dupa 90 de minute,  echipele sunt la egalitate centralul va acorda două reprize de prelungiri, a câte 15 minute fiecare, iar in contextul în care egalitatea va  persista, se va trece la loviturile de depatajare.

Celelalte meciuri din sferurile Cupei României sunt:

Dinamo Bucureşti-Astra Giurgiu

FC Viitorul- FCSB

ACS Poli Timişoara- ASA Târgu-Mureş

 

Maria Petruţa

Comentarii

comentarii