Pages Navigation Menu

Sport in the City

Înfrângere la limită pentru CFR Cluj pe terenul ultimei clasate

poza-crop-650x390-upl_-_photos_-_-articles_47632_61168

Dacă în anii precedenţi, confruntările dintre CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti aveau ca miză ocuparea uneia dintre poziţiile fruntaşe ale ierarhiei Ligii I, acum lucrurile au stat diferit deoarece ambele echipe se află în cea de-a doua jumătate a clasamentului. Însă, chiar şi aşa, ocaziile de gol, ratările şi fazele controversate de arbitraj nu au lipsit nici de această dată.

Partida a avut încă de la început un ritm bun, iar până în minutul 13 fiecare formaţie  şi-a trecut în cont câte două şanse bune de a deschide scorul. Din tabăra CFR-istă,  responsabili cu ratarile au fost Cristian Lopez şi Gomelt, iar din tabăra adversă Dacian Varga şi Moussa. Până la urmă, golul a venit în poarta clujenilor. Era minutul 15 când Moussa, în urma unei acţiuni individuale în flancul stâng, i-a pasat ideal în careu lui Zoubir, care nu l-a iertat pe Marc şi a înscris pentru 1-0. Cu toate că până la pauză atât “feroviarii”, cât şi ploieştenii şi-au mai creat oportunităţi de a marca, ca punct de reper al primei părţi a fost cele două presupuse penalty-uri neacordate de centralul Cătălin Popa, câte unul de fiecare parte.

Startul reprizei a doua a găsit-o pe CFR Cluj în goana după egalare, iar în minutul 52 Petrucci a ratat o ocazie importantă, trimiţând un balon aproape de stâlpul din dreapta porţii ardelenilor. Dar elevii lui Mihai Stoichiţă nu au făcut pasul înapoi şi au replicat imediat prin execuţiile lui Varga şi Ropotan. Petrolul a avut chiar şansa de a trimite, încă o dată, mingea în poarta oaspeţilor, dar şutul lui Moussa a lovit doar bara transversală. Până la finalul celor 90 de minute, scorul a rămas neschimbat, iar Petrolul a înregistrat de abia al doilea succes al sezonului.

Ca urmare a acestui rezultat, CFR îsi păstrează locul 9 în clasament, cu 22 de puncte, în vreme ce Petrolul acumulează 8 puncte şi este, în continuare, “lanterna roşie” a Ligii I.

Comentarii

comentarii