Pages Navigation Menu

Sport in the City

“U” Alexandrion Cluj nu a reușit să producă surpriza în fața campioanei “en-titre”

 

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

Penultima etapă a turului Ligii Naționale de Handbal Feminin le-a adus față în față pe “U” Alexandrion Cluj și CSM București. Fetele pregătite de Kim Rasmussen și-au confirmat statutul de favorite și s-au impus la 7 goluri diferență în deplasarea de la Cluj-Napoca, scor 20-27 (12-14).

Susținute de câteva sute de fani din tribune, handbalistele lui “U” Alexandrion au început meciul în forță și au avut un avantaj chiar și de 3 goluri, 5-2. Valoarea și experiența CSM-ului și-au spus, însă, cuvântul, iar bucureștencele au revenit în meci și au preluat conducerea spre finalul primei reprize. La pauză, după o repriză destul de echilbrată, scorul era 12-14 pentru echipa oaspete.

Partea a doua a partidei a aparținut, în mod incontestabil, lui CSM București. Conduse din teren de Fisker și Gullden, care și-au trecut câte 5 goluri în cont fiecare, handbalistele lui CSM au continuat să se distanțeze pe tabelă, iar în minutul 58 aveau 9 goluri avans. La finalul celor 60 de minute, scorul a fost 20-27 datorită faptului că jucătoarele lui “U” au mai redus din handicap.

La fel ca în meciul din etapa precedentă, cea mai bună marcatoare a clujencelor a fost Cristina Laslo, cu 5 reușite.

Pentru handbalistele lui Carmen Amariei urmează o deplasare extrem de dificilă pe terenul celor de la HCM Râmnicu Vâlcea. Meciul este programat pe 21 noiembrie și va fi ultimul din anul 2015 pentru ardelence. Acestea ocupă, momentan, poziția a10-a cu 12 puncte acumulate în tot atâtea meciuri.

Maria Petruța

Comentarii

comentarii