Pages Navigation Menu

Sport in the City

Universitatea Cluj e tot mai aproape de play-off după victoria din confruntarea cu FC Bihor Oradea

sursa foto: www.sportclasic.ro

sursa foto: www.sportclasic.ro

“U”Cluj a încheiat turul Ligii a2-a cu o victorie, pe teren propriu, în fața rivalei FC Bihor Oradea. Susținuți din tribune de doar câteva sute de fani, fotbaliștii pregătiți de Mihai Teja s-au impus cu scorul de 2-o și au urcat până pe locul 7, la numai două puncte de ultimul loc care asigură prezența în play-off.

Cu toate că au câștigat la două goluri diferență partida contra bihorenilor, “studenții” nu au avut parte de un meci facil. Echipa oaspete a dominat startul întâlnirii, dar cei care au deschis scorul au fost alb-negrii. În minutul 14, “U”  a primit un penalty care a fost transformat, fără probleme, de Răzvan Greu. În goana după egalare, FC Bihor a revenit în meci și și-a creat câteva ocazii de a marca, dar lipsa de inspirație la finalizare și-a spus cuvântul. Pe de altă parte, nici clujenii nu au mai forțat, mulțumindu-se cu scorul de pe tabelă, astfel că la vestiare s-a intrat cu scorul de 1-0.

În repriza a doua, jucătorii Universității Cluj au fost mai prezenți în joc decât adversarii. Aceștia și-au creat numeroase ocazii  de a majora diferența, însă, le-au irosit prin Cocină, Tarcea, Hîmpea sau Keresztes. Șansele ratate de ardeleni ar fi putut să se răzbune în momentul în care Bihorul a obținut o lovitură de la 11 metri. Din păcate pentru oaspeți, Ember a tras extrem de slab, iar tabela a rămas neschimbată. Această ratare i-a afectat destul de serios pe băieții antrenați de Dan Mănăilă, care nu au mai reușit să amenințe serios poarta adversă până la sfârșit.

Scorul final a fost stabilit în prelungirile partidei de către Norbert Janos. S-a terminat 2-o pentru “șepcile roșii” care se află aproape de zona play-off-ului, cu șanse reale de a se clasa în primele 6 formații la finalul sezonului regulat.

Următorul meci al ardelenilor este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe Cluj Arena, împotriva Chindiei Târgoviște.

Comentarii

comentarii