Pages Navigation Menu

Sport in the City

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a anunțat lista cu sportivii anului 2015. Iată cum arată clasamentul final

Judoka-685x320

CS “U” Cluj a continuat una dintre tradițiile ultimilor ani și a desemnat, în cadrul unei conferințe oficiale de presă, cei mai buni sportivi ai anului în curs.

Stabilirea ierarhiei finale a fost departe de a fi una facilă prin prisma faptului că, anul acesta, numeroși sportivi ai Universității Cluj s-au evidențiat atât în plan intern , cât și extern. Pentru titlul de “Sportivul anului 2015” s-au luptat două judoka: Ștefania Dobre, campioană europeană la juniori și Corina Căprioriu, vicecampioană mondială, însă, câștig de cauză a avut prima în urma exprimării preferințelor antrenorilor de la toate secțiile sportive ale clubului. Podiumul a fost completat de culturistul Sebastian Văsuţ, vicecampionul european en-titre.

În total, în 2015, sportivii de la CS “U” au obținut nu mai puțin de 304 medalii dintre care 108 de aur, 92 de argint și 104 de bronz la competițiile naționale și internaționale. Ca urmare a acestei performanțe, Clubul Sportiv al Universității se situează pe primul loc în ceea ce privește numărul de medalii obținute de cluburile sportive universitare din țara noastră.

Top 10 cei mai buni sportivi ai clubului Universitatea Cluj în 2015:

  1. Ștefania Dobre (judo)
  2. Corina Căprioriu (judo)
  3. Sebastian Văsuț (culturism)
  4. Radu Dărăban (scrimă)
  5. Sanda Belgyan (atletism)
  6. Ana Dascăl (natație)
  7. Csaba Gal (rugby)
  8. Gabriel Badea (lupte)
  9. Raluca Ștef (patinaj)
  10. Robert Katona (haltere)

 

 

Comentarii

comentarii