Pages Navigation Menu

Sport in the City

Clujul, gazda Campionatelor Europene de gimnastică din 2017

34213sandra-izbasa-1

După meciurile de la Campionatul European de baschet masculin care vor avea loc în cea mai mare sală polivalentă a țării, clujenii se vor putea bucura, tot în aceelași an, de un alt Campionat European organizat chiar în orașul lor . Este vorba despre Campionatul European de gimnastică individual, masculin și feminin, care se va desfășura în perioada 19-24 aprilie la Cluj-Napoca.

Federația Română de Gimnastică (FRG) a anunțat, în mod oficial, că a 7-a ediție a Campionatelor Europene de Gimnastică va fi găzduită de Sala Polivalentă din Cluj. Inițial, această competiție continentală era programată să se dispute în capitală. Însă, din cauza întârzierilor cu privire la construcția noii Săli Multifuncționale din cadrul Complexului Sportiv Național ”Lia Manoliu”, oficialii FRG au apelat la varianta de rezervă.

„Federația noastră este încrezătoare că, alături de Ministerul Tineretului și Sportului și de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizarea unui asemenea eveniment la 60 de ani de la prima ediție a Campionatelor Europene (București, Sala Floreasca, aprilie 1957) va asigura promovarea imaginii României și a sportului românesc printr-o disciplină sportivă care a adus atâtea rezultate meritorii la marile competiții mondiale și europene.”  a transmis Federația Română de Gimnastică în cadrul unui comunicat de presă.

Comentarii

comentarii