Pages Navigation Menu

Sport in the City

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat CFR-ului un răspuns privind recuperarea celor 6 puncte

cfr-cluj1-e1424375338824În cursul acestei zile, Federația Română de Fotbal (F.R.F.) a anunțat că a primit un fax oficial din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (T.A.S.)  referitor la situația punctelor pe care CFR Cluj speră să le recupereze cât mai curând.

În primă instanță, forul european a anunțat că va da un verdict în acest caz până în data de 30 noiembrie, însă, conform faxului trimis către Federație, T.A.S. îi informează pe clujeni că judecătorul a stabilit un nou termen limită pentru comunicarea deciziei finale, acesta fiind ziua de 30 decembrie. Astfel că ardelenii nu vor afla mai devreme de finalul anului dacă vor reintra în posesia celor 6 puncte prin intermediul cărora “feroviarii” au fost sancționați de comisiile FRF pentru neîndeplinirea unora dintre condițiile prevăzute în manualul de licențiere

În momentul de față, CFR ocupă abia locul 9, cu 22 de puncte, motiv pentru care prezența echipei în play-off depinde, în mare măsură, de un verdict favorabil de la Lausanne. În contextul în care elevii lui Francisc Dican își vor lua punctele înapoi, ierarhia Ligii I ar suferi modificări. CFR Cluj ar urca pe loc de play-off, devansând-o pe A.S.A. Târgu-Mureș, actuala ocupantă a locului 6.

Comentarii

comentarii