Pages Navigation Menu

Sport in the City

Victorie importantă obținută de U-BT Cluj în fața lui CSM Oradea. Ardelenii termină anul 2015 la un singur punct distanță de ocupanta primului loc

u-btBaschetbaliștii antrenați de Marcel Țenter au învins fostul lider al Ligii Naționale de baschet masculin la o diferență de 13 puncte, scor 75-62, după o partidă pe care au controlat-o aproape în totalitate.

U-Banca Transilvania Cluj a început bine meciul, iar la finalul primului sfert avea un avans de 10 puncte (22-12). Clujenii nu au cedat inițiativa nici în sferturile 2 și 3 când s-au aflat, în permanență, la conducerea jocului. Cu doar 1 minut și 13 secunde rămase din sfertul al treilea, tabela de scor arăta un neverosimil 61-36 în favoarea gazdelor. Abia în ultima pătrime CSM Oradea a dat semne de revenire, după 30 de minute în care nu s-a regăsit. Elevii lui Cristian Achim au reușit să mai reducă din handicap, profitând de momentele de relaxare din jocul Universității, însă nu a fost suficient, iar orădenii au trebuit să se recunoască învinși.

Dykes cu 16 puncte înscrise, Jucan cu 6 recuperări și Adamovic cu 6 assist-uri au fost principalii “artizani” ai unui succes care face ca U-BT să încheie anul 2015 pe locul secund în campionatul intern la egalitate de puncte, 23, cu adversara din această seară și Atlassib Sibiu, la numai un punct în spatele liderului BC Mureș.

Următoarea partidă a lui “U” va avea loc tot în Sala Polivalentă, pe data de 16 ianuarie, în compania celor de la Steaua CSM Eximbank.

Comentarii

comentarii