Pages Navigation Menu

Sport in the City

Victorie la limită pentru “U” Cluj în fața lui CS Universitatea Alba Iulia

u-cluj-baschet-feminin-w800-h600În Sala Sporturilor “Horia Demian”, baschetbalistele Universității Cluj au înfruntat, astăzi, CS Universitatea Alba Iulia în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Clujencele s-au impus dramatic cu scorul de 63-62 (16-16, 11-17, 12-16, 24-13) și au un moral bun înaintea meciului retur, care se anunță a fi unul foarte dificil.

Dacă primul sfert a fost extrem de echilibrat și s-a încheiat la egalitate, 16-16, în sferturile doi și trei echipa oaspete a trecut la cârma partidei pe fondul numeroaselor greșeli comise de jucătoarele de la Universitatea Cluj. Astfel că, la finele penultimei pătrimi, albaiuliencele aveau 10 puncte avans. Dar, elevele lui Dragan Petricevic au început mai hotărât ultimul sfert al meciului și au reușit să reducă din handicap, iar cu 3 minute și 50 de secunde înainte de final se aflau, din nou, la conducere pe tabelă. Până la sfârșitul întâlnirii, “U” Cluj nu a mai cedat inițiativa, declarându-se învingătoare în prima manșă a sferturilor Cupei României.

Meciul retur dintre cele două formații este programat marți, 15 decembrie, la Alba Iulia, în Sala Universității “1 Decembrie 1918”.

 

Comentarii

comentarii