Pages Navigation Menu

Sport in the City

Victorie pentru Universitatea Cluj în ultimul meci al anului 2015

u-pancota3-600x338

După rezultatele slabe și prestația sub așteptări pe care a etalat-o în ultimul timp, “U” Cluj s-a deplasat pe terenul celor de la Șoimii Pâncota având ca obiectiv obţinerea unui succes care să o apropie, din nou, de zona play-off-ului.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. Ambele formații au amenințat poarta adversă, dar niciuna nu a reușit să fructifice ocaziile create. Cu toate acestea, clujenii au fost cei care au irosit cea mai importantă șansă de gol a primei părți prin Octavian Ursu, care a ratat cu poarta goală.

“Studenții” au revenit mai motivați de la cabine și au început repriza cum nu se putea mai bine pentru ei. În minutul 55 conduceau, deja, cu scorul de 2-0 grație golurilor marcate,în decurs de numai două minute, de Radu Crișan și Octavian Ursu. Elevii lui Ionuț Popa nu au dat semne de revenire, iar ardelenii au continuat să se afle la cârma partidei. În minutul 65 doar bara s-a opus la șutul lui Calcan,  care ar fi putut pecetlui definitiv soarta meciului. Însă, cum în fotbal ratările se răzbună, Șoimii au reușit să reducă din handicap în minutul 73 datorită golului înscris de Issa, care a profitat de nesincronizările din defensiva clujeană. Cinci minute mai târziu, “șepcile roșii” au fost la un pas de a se vedea egalate într-un meci pe care l-au avut în mână. Arădenii au obținut un penalty, dar din fericire pentru Mihai Teja și fotbaliștii săi, Leucuța a executat slab, iar mingea s-a dus pe lângă poarta lui Niczuly. Până la final, poarta Universității nu a mai fost pusă serios în pericol, ba mai mult: în minutul 88, Schieb și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, spulberând orice emoție privind învingătoarea. S-a terminat 3-1 pentru “U” care, încă, mai speră la un loc în primele 6 la finalul sezonului regulat.

În urma acestei partide, Universitatea Cluj încheie anul pe poziţia a 9-a, cu 27 de puncte acumulate, la 5 lungimi distanță de ultimul loc ce asigură prezenţa în  play-off. Campionatul Ligii a 2-a va reîncepe în data de 27 februarie, iar “alb-negrii” vor debuta în 2016 pe Cluj Arena împotriva lui CS Mioveni.

Comentarii

comentarii