Pages Navigation Menu

Sport in the City

Prima demisie ca urmare a accidentului de la Sala Polivalentă

sala poliScandalul declanșat de accidentul de la Sala Polivalentă, respectiv de căderea unui copil de nouă ani într-un gol de patru metri apărut între două tribune, a dus la prima demisie. Accidentul s-a produs la meciul de baschet de sâmbătă. Viorel Daniș a demisionat din funcția de membru al Consiliului de Administrație al Sălii Polivalente.

 

El îl acuză pe directorul Ionuț Rusu de nepăsare. Viorel Daniș a fost susținut de PSD, iar demisia sa face parte dintr-un adevărat război al nervilor, declanșat între PNL și PSD.

 

Consilierii locali ai PSD au convovat, luni, conducerea Sălii Polivalente, susținută politic de PNL, la o întâlnire pe tema accidentului. Membrii conducerii societății care administrează Sala Polivalentă au refuzat. Acest lucru l-a determinat pe consilierul local PSD, Gabriel Oniga, să îi ceară demisia lui Ionuț Rusu. ”Nici nu mai contează dacă ancheta administrativă va constata sau nu vinovăția domnului Rusu. El trebuie să demisioneze pentru că îi sfidează pe cei care l-au numit, respectiv pe consilierii locali”, a spus Gabriel Oniga.

 

La rândul lor, consilierii PNL anunțaseră în prealabil că nu vor participa la întrunirea convocată de consilierii locali ai PSD. Reprezentanții PNL în Consiliul Local sunt de părere că, mai întâi de toate, trebuie așteptate rezultatele investigațiilor realizate de comisia de anchetă referitoare la acest caz, condusă de viceprimarul Gheorghe Șurubaru. Ei mai afirmă că Ionuț Rusu nu trebuie să demisioneze din motivul invocat de Gabriel Oniga, deoarece conducerea Sălii Polivalente este responsabilă de Consiliul Local în întregul său, nu față de fiecare consilier în parte.

Comentarii

comentarii