Pages Navigation Menu

Sport in the City

Cinci medalii pentru ”U” Cluj la Campionatul Național de Maraton

maratonSportivii secției de atletism din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat  la finala Campionatului Național de Maraton pentru Seniori și Tineret, care s-a desfășurat în cadrul celei de-a noua ediție a Maratonului București. Cinci atleți universitari au luat startul atât la proba individuală, cât și la cea pe echipe, pe traseul de 42,195 km, potrivit U-Cluj.ro.

La Tineret, Raul Deteșan și-a păstrat titlul național cucerit anul trecut și a reușit să-și îmbunătățească și timpul cu 7 minute. Marius Dumitru a alergat cu un minut în urma lui Raul Deteșan și a cucerit titlul de vicecampion, iar recent legitimatul la Universitatea Cluj, Andrei Leancă, a terminat pe treapta a treia a podiumului. Darius Cristea a terminat traseul pe locul VI, iar împreună cu ceilalți trei atleți universitari, a obținut medalia de aur pe echipe la Tineret și bronzul la seniori. La individual feminin a alergat și Laura Popescu. Sportiva clujeancă a terminat maratonul pe locul V. Anul trecut, Laura Popescu și-a trecut în palmares medalia de argint.

Pentru sportivii Universității Cluj urmează finala Campionatului Național de Cros, programată pe 22 octombrie, la Băile Felix, județul Bihor.

Comentarii

comentarii