Pages Navigation Menu

Sport in the City

Victorie la Arad pentru baschetbalistele Universității Cluj

baschet-feteJucătoarele Universității Cluj, pregătite de Dragan Petricevic, au reușit a doua victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Feminin. Ele au învins în deplasare formația Univ. Goldiș ICIM Arad. ”U” Cluj s-a impus cu scorul de 71-75 (24-20, 18-25, 19-20 și 10-10). Meciul a fost unul dificil, dar controlat în majoritatea acestuia de clujence. Gazdele nu au reușit să revină pe final, atunci când echipa clujeană a reușit să facă față atacurilor trupei arădene.

Adrianne Ross a fost principala marcatoare a Universității cu 20 de puncte. Ea a fost fost urmată de către Gabriela Irimia cu 11 puncte. Taneisha Harrison și Chelsea Davis au înscris fiecare câte 10 puncte.

După această partidă, antrenorul Dragan Petricevic a declarat: „A fost un meci foarte interesant, cu o echipă a Aradului întărită. Noi ne-am făcut singuri viața grea, dar am dovedit că suntem o echipă, un colectiv, în sfertul patru, când, spre final, am păstrat un psihic puternic și am terminat cu avansul de 4 puncte. O fi a doua victorie consecutivă, dar pentru mine nu e decât începutul campionatului, trebuie și sunt sigur că vom rămâne cu picioarele pe pământ”, potrivit U-Cluj.ro

Comentarii

comentarii