Pages Navigation Menu

Sport in the City

ClujInsider.ro: Compexit Auto Rulate sprijină Federaţia Română de Baschet

Eurobasket Dan TautanCompexit Auto Rulate a semnat un parteneriat de mobilitate cu Federaţia Română de Baschet. Acest parteneriat reprezintă o oportunitate de a promova nu numai baschetul românesc, ci şi municipiul Cluj-Napoca şi România în întreaga lume.

Prin parteneriatul încheiat, Compexit Auto Rulate devine un susţinător important al baschetului românesc. Prin autoturismele sale îşi va face simţită prezenţa la toate evenimentele organizate în România de către Federaţia Română de Baschet. Este pentru prima oară în istoria baschetului când un oraş din România găzduieşte meciurile unei grupe din turneul final continental masculin.

Astfel, conform anunţului făcut de către Federaţia Internaţională de Basket la sfârşitul anului 2015, Sala Polivalentă din municipiul Cluj-Napoca va găzdui o parte a meciurilor grupei C ale Campionatului European de Baschet masculin – Eurobasket 2017. „Parteneriatul cu Federaţia Română de Baschet ne bucură şi ne onorează în acelaşi timp. În an aniversar «10 ani Compexit Auto Rulate», să susţinem organizarea tuturor proiectelor şi evenimentelor Federaţiei Române de Baschet, inclusiv a meciurilor Campionatului European de Baschet masculin – Eurobasket 2017, este o mare onoare şi responsabilitate”, a declarat Titus Nicoară, directorul general al grupului Compexit.

Compania clujeană aniversează în 2017, 10 ani de activitate şi doreşte să marcheze anul aniversar printr-o serie de alte proiecte vizând domenii variate, dar cu implicaţii pentru comunitatea locală, clienţi şi angajaţi.

Comentarii

comentarii