Pages Navigation Menu

Sport in the City

Marius Suller este noul antrenor principal al echipei Olimpia Cluj

Antrenamente Marius Suller - Olimpia Cluj (2)Staff-urile tehnice pentru toate echipele clubului au fost modificate în acest start de retur. Cea mai importantă modificare a fost făcută la nivelul primei echipe: funcția de antrenor principal a fost numit Marius Suller, iar Mirel Albon a preluat funcția de director tehnic.

Marius Suller, fost jucător emblematic la Universitatea Cluj, s-a remarcat ca un technician extrem de riguros și de responsabil. El a antrenat în parteneriat cu Adrian Falub echipe de Liga 1 (ASA Târgu-Mureș și Concordia Chiajna), dar și în țări mai exotice cum ar fi Emiratele Arabe Unite.

Antrenori secunzi în acest retur au fost desemnați tehnicienii Iulian Szekely și Alina Moraru. Dacă Iulian Szekely este considerat 100% al clubului Olimpia ( este unul dintre membrii fondatori), Alina Moraru este nouă în cadrul clubului, deoarece a făcut schimbarea de la FC Hunedoara la Olimpia Cluj, din 8 ianuarie 2017.

Startul competițiilor interne dedicate fotbalului feminin se apropie. Primele etape sunt prevăzute la sfârșitul lunii februarie și în debutul lunii martie.

Cupa României va aduce, în faza optimilor, față în față pe cele două echipe de fotbal  feminin din municipiul Cluj-Napoca. Astfel, în data de 25 februarie, de la ora 11:00, pe terenul sintetic (Luceafărul) din Parcul Babeș, se vor întâlni echipele Olimpic Star și Olimpia Cluj-Napoca.

În Superiga de fotbal feminin, debutul Olimpiei va avea loc în data de 12 martie, acasă cu Fair Play București, chiar dacă startul acestei competiții este anunțat pentru 5 martie. Etapa pentru Olimpia a fost amânată deoarece în perioada 1-8 martie reprezentativa de senioare a României  va avea un stagiu de pregătire în Turcia. Opt jucătoare vor fi convocate din cadrul clubului Olimpia.

Echipa a doua a clubului debuteaza în data de 12 martie, prima etapă fiind anunțată a se disputa în compania formației Ladies Târgu-Mureș.

Liga de Tineret, care se joacă în acest an în formatul 8+1, va oferi suporterilor un debut acasă la Cluj-Napoca. În data de 4 martie, junioarele clubului vor îtâlni echipa Sporting Lugas.

Pentru echipa a doua a clubului și loturile de junioare, componența staff-ului va fi urmatoarea:

Olimpia 2 – echipă ce evoluează în Liga 1:

Profesor: Teodor Papuc – antrenor principal și coordonator la lotul de junioare

Antrenor secund: Alina Morar

Olimpia U17 – futsal: antrenor Marius Feșnic

Olimpia junioare: antrenori Tiberiu Stranyezky și Marius Feșnic

Lotul de jucătoare a rămas în mare parte acelși, în această iarnă plecând doar Andreea Corduneanu și Roxana Oprea în campionatul Elveției.

Toate jucătoarele au aceptat continuarea activității la Cluj-Napoca.

Comentarii

comentarii