Pages Navigation Menu

Sport in the City

Ce reguli de siguranță trebuie respectate la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică din Cluj

Print

Print

Clujul găzduiește în această săptămână Campionatele Europene de Gimnastică Artistică. La competiție s-au înscris 274 de sportivi din 37 de țări. Federația Română de Gimnastică a anunțat regulile de securitate care vor fi în vigoare pe durata competiției.

 

”Pentru a aisgura un flux normal, organizatorii au rugămintea ca spectatorii să se prezinte la Sala Polivalentă din timp – accesul pentru public este deschis cu două ore înainte de desfășurarea competiției în sală – și să se supună controlului agenților de la acces la fiecare intrare în spațiul Sălii Polivalente.

Pentru siguranța tuturor participanților la eveniment, este interzis accesul cu următoarele categorii de obiecte: recipiente și corpuri dure (sticle, PETuri, bețe), substanțe inflamabile (inclusiv deodorant, parfum), umbrele, arme de orice fel (inclusiv briceag).

Este interzis să se introducă în arena sportivă inscripții, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi ce conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică.

În perioada 17 – 23 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 22.00, Aleea Stadionului va fi închisă, precum și parcarea Salii Polivalenta.

De asemnea, vă rugăm să nu folosiți blitz-ul aparatelor foto în sală”, spun organizatorii competiției de la Cluj.

 

Claudiu Pădurean

 

Comentarii

comentarii

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. SportinCluj.ro: Ce reguli de siguranţă trebuie respectate în timpul Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică » ClujToday.ro – Romania 24 - […] Clujul găzduieşte în această săptămână Campionatele Europene de Gimnastică Artistică. La competiţie s-au înscris 274 de sportivi din 37…