Pages Navigation Menu

Sport in the City

Tibi Ușeriu participă la crosul caritabil organizat de Asociația T9 UPDATE

tibi useriuAsociația civică T9 organizează, în 20 mai, ora 09.30, Crosul caritabil “Salvează o viață” în parteneriat cu Asociația pentru protecția necuvântătoarelor “Amicii Noștri” si Primăria Moldovenești. Învitatul special al evenimentului este Tibi Ușeriu, câștigătorul Ultra-Maratonului 6633 Arctic Ultra. Sportivul ardelean a câștigat această competiție pentru a doua oară consecutiv anul acesta.

Crosul are drept scop promovarea alergării în aer liber şi a unui stil de viaţă sănătos, promovarea activităților de împădurire, plantări și ecologizări, dar și atragerea atenției asupra necesității protecției animalelor: salvarea, adăpostirea, hrănirea, adopția, sterilizarea și îngrijirea câinilor abandonați. Fondurile rezultate în urma organizării competiției, după plata cheltuielilor implicate de organizarea acesteia, vor fi folosite în susținerea Asociației Amicii Noștri Turda.

Animalele de companie, respectiv câinii, sunt binevenite și pot alerga alături de stăpânii care poartă întreaga răspundere pentru preferații lor.

Înscrierile încep la ora 8 de la punctul de start al competiţiei în apropierea intersecţiei drumului judeţean 82 cu DN 1, acolo unde Asociația T9 a plantat 1900 de copaci. Participarea la acest eveniment este gratuită. Donaţiile sunt binevenite.

UPDATE. Organizatorii evenimentului au anunțat că, din motive independente de voința lor, Tibi Ușeriu nu va mai putea ajunge la acest eveniment sportiv.

Comentarii

comentarii