Pages Navigation Menu

Sport in the City

Ultimul meci din acest sezon pentru echipa de handbal masculin a Universității Cluj

handbal-masculin-15Sportivii secției de handbal masculin de la Universitatea Cluj se află în fața ultimului meci din acest sezon al Diviziei A, Seria B. Alb-negrii se vor duela pe teren propriu cu Academia Minaur Baia Mare în runda a 25-a din campionat. În ultima etapă, handbaliștii clujeni să stea datorită numărului impar de echipe din serie, potrivit U-Cluj.ro.

 

Partida va lua startul sâmbătă, 20 mai, de la ora 11:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Clujenii ocupă locul 4 în clasament cu 37 de puncte, la un punct în spatele locului trei, în timp ce băimărenii se află pe poziția a opta cu 19 puncte acumulate. În tur, Minaur a câștigat acasă la o diferență de 2 goluri, 25-23.

 

Președintele executiv al echipei masculine de handbal, Alexandru Gherman, invită suporterii la sală. ”Va fi un meci dificil dar sperăm să facem un joc bun și, ținând cont că este ultimul meci din sezonul acesta, sperăm să-l câștigăm și să terminăm campionatul cu un rezultat pozitiv. Așteptăm toți suporterii la meci să ne susțină!”, a spus Alexandru Gherman.

Comentarii

comentarii