Pages Navigation Menu

Sport in the City

Baschet masculin: România a pierdut și al doilea meci cu Israelul, Meciul a arătat o formă în creștere pentru români

Echipa națională de baschet masculin a României a pierdut și cel de-al doilea meci amical în compania unei alte gazde a EuroBasket 2017, Israel. Meciul a fost controlat în cea mai mare parte a sa de către tricolori, însă oaspeții au revenit puternic pe final și au câștigat, grație în special preciziei de la linia de libere, potrivit U-BT.ro.

Meciul a fost dominat în cea mai mare parte a sa de către tricolori, care au reușit încă din finalul primului sfert să pună cinci puncte în plus pe tabelă. În ciuda unei reveniri rapide a israelienilor în sfertul secund, finalul celei de-a doua perioade a aparținut, din nou, elevilor lui Marcel Țenter.

Scenariul s-a repetat și în sferturile trei și patru, dar baschetbaliștii din Țara Sfântă au reușit să treacă în avantaj cu patru minute înainte de final.

În ultimele minute, israelienii au reușit să înscrie nu mai puțin de 10 libere din tot atâtea încercări, astfel că oaspeții își trec în cont a doua victorie cu tricolorii. Dintre jucătorii campioanei U-BT Cluj, Kuti Nandor nu a fost folosit, pentru a nu se risca o agravare a accidentării ușoare suferite în partida de vineri. De asemenea, Rolland Torok nu a evoluat în acest joc.

România – Israel 81-85 (25-18, 19-22, 23-22, 14-23)

 

Comentarii

comentarii