Pages Navigation Menu

Sport in the City

Echipa de volei feminin a Universității Cluj are un nou antrenor

De pregătirea echipei de volei feminin ”U” NTT Data Cluj în sezonul 2017-2018 al Diviziei A1, se va ocupa antrenorul Ciprian Dârnescu. Născut pe 28 iunie 1983 la Vâlcea, noul tehnician a obținut cinci titluri de campion național cu echipa de junioare CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș. De asemenea, tehnicianul de 34 de ani a pregătit și lotul național de junioare cu care a obținut medalia de bronz la Balcaniada din 2015 și a fost antrenor secund la naționala de senioare, potrivit U-Cluj.ro.

Între anii 2007 – 2011, Ciprian Dârnescu a antrenat echipele CSȘ Bega Timișoara și Poli Timișoara, în perioada 2011 – 2016 a pregătit formația CSU Medicina CSS Târgu-Mureș, iar în ultimul sezon competițional a fost antrenor la SCM Pitești.

La venirea la Cluj, Ciprian Dârnescu a declarat că ”Am venit la Cluj în primul rând pentru tradiția acestui club, plus că mi-a plăcut proiectul prezentat decomnul. Costi Parâia și provocarea de a lua o echipă nou-promovată, cu un colectiv cu caracter frumos și cu perspectivă sportivă”.

Reunirea lotului în vederea pregătirii noului sezon competițional este programată pe data de 14 august.

Comentarii

comentarii