Pages Navigation Menu

Sport in the City

FC Universitatea Cluj l-a readus pe Andrei Cordoș

Unul dintre cei mai apreciați fundași din Liga a II-a, Andrei Cordoș, a revenit la Universitatea Cluj. Fotbalistul clujean a jucat anul trecut pentru Luceafărul Oradea.

 

Andrei Cordoș a revenit la Universitatea Cluj după o pauză de 8 ani, timp în care a mai evoluat pentru echipele Frosinone (Italia), FCM Târgu-Mureș, FC Vaslui, Dinamo București, Pandurii Târgu-Jiu, FC Botoșani și Maziya S&RC (Maldive).

 

“Am avut și alte oferte, dar am considerat că acum este momentul oportun să revin la Universitatea Cluj, să ajut și să las ceva în urmă. Pentru mine, ca și clujean, este o mândrie să joc pentru “U”, indiferent de liga în care evoluează echipa. Este foarte important faptul că în acest moment la club există stabilitate și se dorește performanță. Îi cunosc pe majoritatea fotbaliștilor cu experiență de la “U”, cu unii am fost coleg, tot aici, iar împotriva altora am jucat în perioada în care am fost legitimat la alte formații. Îmi doresc să devenim o echipă puternică și să revenim cât mai repede în Liga I”, a declarat Andrei Cordoș, pentru site-ul oficial al clubului clujean, FCUniversitateaCluj.ro.

Comentarii

comentarii