Pages Navigation Menu

Sport in the City

Volei feminin: Universitatea NTT Data și-a prezentat lotul

Echipa de volei feminin Universitatea NTT Data și-a prezentat lotul cu care va aborda primul sezon de la revenirea în Divizia A1. Potrivit managerului echipei clujene, Constantin Părăianu, Universitatea NTT Data țintește locul șapte, însă echipa clujeană are șanse să intre între primele șase echipe la finalul sezonului regulat, ceea ce înseamnă prezența în play-off, cu perspective de calificare în cupele europene.

El a mai remarcat faptul că, în acest moment, Universitatea NTT Data este singura echipă din primul eșalon care mizează sută la sută pe jucătoare românce. Constantin Părăianu a adăugat că, pe viitor, speră să dezvolte și un centru de copii și juniori. ”Prefer să investim banii pe care îi avem în copiii noștri, decât să plătim mercenari din străinătate”, a adăugat managerul echipei clujene.

El a afirmat că, în prezent, voleiul românesc este dominat de trei echipe, care au bugete considerabile. Este vorba de CSM Blaj, cu un buget de trei milioane de euro, de CSM București, cu un buget de două milioane de euro, și de CSM Târgoviște, cu un buget de un milion de euro.

La prezentarea lotului și a noului echipament de joc a participat și finanțatorul echipei, Daniel Metz, CEO al NTT Data România. ”Îmi doresc să vină alături de noi suporterii, pentru că în sporturile de sală, precum voleiul, sunt oameni care muncesc la fel de mult ca și în fotbal și au performanțe chiar mai bune”, a spus Daniel Metz.

Iată lotul echipei clujene: Răileanu Adriana Sorina, Ariton Alexandra, Dârnescu Carmen, Beudean Rada, Tarța Paula, Vodă Ioana, Podină Angelica, Bucur Raluca, Grama Carmen, Pamfil Mihaela, Bara Alexandra, Miclea Sabina, Mocar Denisa și Stanciu Adina. Antrenor va fi Bogdan Zărnescu, secondat de Luminița Trombițaș.

 

Claudiu Pădurean

 

Foto: Bianca Pădurean

Comentarii

comentarii