Pages Navigation Menu

Sport in the City

OPINIE. Cinci scenarii în care CFR Cluj va ajunge la finalul sezonului în Liga a II-a

Spread the love for your team
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

În ultimele zile, am publicat niște articole despre Universitatea Cluj și despre rivalitatea istorică cu CFR Cluj. Scriam acolo că rivalitatea dintre Universitatea Cluj și CFR Cluj este altceva decât cea dintre FCSB și Dinamo București, pentru că niciodată, cele două echipe clujene nu au fost vitrina vreunui organ de represiune și nici nu a fost ținută în brațe de vreun minister din București. Am aflat că aceste afirmații i-au cam iritat pe unii suporteri steliști, care, pe lângă faptul că mă înjură copios, mai povestesc și că CFR Cluj ar retrograda dacă nu ar fi ajutată de arbitri. Habar nu am ce au fumat oamenii aceia, dar poveștile lor m-au amuzat foarte tare. Așa că m-am hotărât să le ofer cinci scenarii (bineînțeles, la fel de aberante ca și tâmpeniile scrise pe forumul din București) în care li s-ar îndeplini visul și CFR Cluj va ajunge la finalul sezonului în Liga a II-a. Vi le scriu și vouă, să râdem împreună…

  1. LPF și FRF desființează Liga I. În acest caz, cea mai tare ligă din România va fi Liga a II-a. Dar și în acest caz, tot CFR Cluj ar fi pe primul loc.

2. Gigi Becali ajunge președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție și dă o hotărâre irevocabilă prin care confiscă toate punctele CFR Cluj. Normal că, în acest caz, cu zero puncte, CFR Cluj va retrograda. Însă pentru asta trebuie să fie schimbată Constituția. Nu, nu pentru a permite căsătoria dintre un om și o oaie, ci pentru că Gigi Becali este condamnat penal și nu poate fi magistrat. Nu poate fi magistrat și pentru că nu a terminat Facultate de Drept, însă, mă rog, legile din România se pare că pot fi modificate în fel și chip, pe măsura politicienilor.

3. Marea Britanie se hotărăște să renunțe la Brexit dacă CFR Cluj retrogradează. În acest scenariu, la rugămintea Reginei Elisabeta a II-a, pentru binele umanității, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va cere Parlamentului European să retrogradeze CFR Cluj.

4. Toate echipele din Liga I primesc prin lege votată de Parlament câte 100 de puncte, cu excepția CFR Cluj. Ar fi neconstituțional, dar nu contează. Steliștii pot negocia și acest mic amănunt.

5. Prin referendum național, poporul român decide să mute capitala în Transilvania, cu condiția ca CFR Cluj să retrogradeze în Liga a II-a. În acest caz, consimt la acest mic sacrificiu.

Bine, ar fi și varianta în care ar veni extratereștri și ar cuceri planeta, însă atunci și FCSB ar avea o problemă.

Comentarii

comentarii