Pages Navigation Menu

Sport in the City

Două medalii pentru Călin Nemeș la Karpatia Horse Show

Sportivul Universității Cluj, Călin Nemeș, a obținut două medalii la una dintre cele mai importante competiții ecvestre din regiune, Karpatia Horse Show. Astfel, alături de calul Quirro T, Călin Nemeș s-a clasat pe primul loc la Finala Concursului Național Complet pentru novici, iar la Finala Concursului Complet Internațional novici a câștigat medalia de argint.

Alături de calul Vivian, Călin Nemeș s-a clasat pe locul 4 la Finala Concursului Național Complet pentru novici. „A fost cea mai bună comptiție de probă completă din România, iar locația a fost perfectă pentru acest gen de eveniment. Obstacolele au fost tehnice, dar grele în același timp pentru că a fost finala. Sunt fericit că am reușit să terminăm exact cum ne-am propus”, a spus antrenorul Tudor Ciplea.

Karpatia Horse Show 2017, Campionatul Balcanic de Atelaje și Concursul Complet Național și Internațional, s-au desfășurat în perioada 29 septembrie –  1 octombrie la Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova. Competiția a găzduit Finalele Concursului Complet Internaţional (CCI), cu următoarele categorii: CCI 3*, CCI 2* și CCI 1*, prenovici și novici, precum și Finalele Concursului Național Complet (CNC) pentru prenovici și novici.

Comentarii

comentarii