Pages Navigation Menu

Sport in the City

Handbal feminin: Universitatea Cluj vrea un meci frumos cu HCM Râmnicu Vâlcea

Conducerea echipei de handbal feminin a Universității Cluj dorește un meci bun cu HCM Râmnicu Vâlcea, deși oltencele vor pleca cu prima șansă. Partida va avea loc mâine, 25 octombrie, de la ora 17:30 în Sala Sporturilor „Horia Demian”. Ultima întâlnire în campionat dintre cele două echipe a avut loc pe 18 ianuarie, iar victoria i-a aparținut echipei din Râmnicu Vâlcea 26-23. Universitatea Cluj vine după un eșec cu CSM Bistrița.

„Plecăm, poate, cu șansa a doua în acest meci. Spun poate pentru că este un meci pe teren propriu și știu că îi vom avea în tribună pe cei dragi, pe cei care așteaptă de la noi mult. Îmi doresc ca la acest meci să jucăm atât pentru noi, cât și pentru lumea din sală. Vreau să schimbăm de la meci la meci abordarea și atitudinea pentru că asta ne lipsește. Aici este un grup bun, care nu mai crede atât de mult în el. Îmi doresc să depășim cele 30 de minute de la Bistrița și să reușim să facem cât mai repede un meci întreg. Acest mandat la Universitatea Cluj e o provocare. Nu am ezitat când mi s-a propus echipa și este un pas înainte pentru mine. Am încredere în mine și în fete, iar pe unele le cunsoc de mult timp și știu de ce sunt în stare. Avem nevoie de o șansă și să nu mai gândim negativ. Fetele de la Vâlcea sunt pe un drum ascendent, iar moralul lor este ridicat. Au pierdut două meciuri, unul cu Corona Brașov și altul cu SCM Craiova, iar după meciul de la Craiova au reușit să lege victoriile. Un disconfort probabil că va apărea pentru că joacă în deplasare. Noi trebuie să profităm de acest lucru. Mi-aș dori ca spectatorii să înțeleagă că echipa noastră trece printr-o perioadă grea și să ne ajute atât cât pot ei”, a declarat antrenorul Alin Bondar.

,,Am început oarecum stângaci acest sezon, dar mă bucur că odată cu venirea noului antrenor am redescoperit pasiunea de a juca. Se vede acest lucru și la antrenament. La Bistrița am demonstrat, din păcate, doar o repriză adevărata noastră față, dar sunt sigură că vom ajunge să ținem un meci întreg. HCM Râmnicu Vâlcea are un lot nou și mă gâdesc că, încă, nu s-au format relațiile de joc, iar noi putem să profităm de acest lucru. Suporterii trebuie să aibă puțină răbdare și să ne susțină indiferent de rezultat”, a spus jucătoarea Abigail Vălean.

 

Comentarii

comentarii