Pages Navigation Menu

Sport in the City

Amprenta s-a alăturat Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în sprijinirea sportivilor cu potențial

Agenția Amprenta a devenit unul dintre partenerii Comitetului Olimpic și Sportiv Român prin semnarea unui protocol de colaborare cu acesta.

Parteneriatul vizează susținerea și promovarea proiectului Samurai 2020 în cadrul căruia COSR își propune să ofere asistență specială sportivilor cu potențial de a obține medalii la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

”Colaborarea cu oameni valoroși, competenți, performanți și serioși constituie atitudinea și suflul nou pe care le promovăm și pe care ni le dorim. Împărtășim aceste valori cu Amprenta Advertising din Cluj, o agenție cu un portofoliu impresionant de proiecte de succes în domeniul sportului și nu numai. Clujul a devenit în ultimul timp capitala sportului în țara noastră prin prisma faptului că acolo au fost organizate o serie importantă de competiții internaționale de mare anvergură. Amprenta Advertising a fost mereu în avangarda promovării acestora și ne-a convins că lucrează cu profesioniști autentici, ale căror prestații sunt apreciate la superlativ. De aceea i-am ales ca parteneri pentru diseminarea valorilor și imaginii României Olimpice la nivel național și internațional, în beneficiul performanței și al partenerilor noștri, însă în primul rând în beneficiul sportului. Scopul nostru este să ne accelerăm evoluția pe trend ascendent din toate punctele de vedere pentru că România Olimpică să ramână prilej de mândrie pentru toți romănii” – a declarat Mihai Covaliu, președintele COSR.

“Parteneriatul cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român înseamnă încurajarea performanței, implicarea în educație și crearea unei baze de colaborare pe termen lung, prin promovarea valorilor, a oamenilor frumoși și ambițioși care ne reprezintă țara. Ne bucură această colaborare și ne determină să ne focusăm pe lucrurile importante, pe dezvoltarea unor parteneriate durabile, la nivel național.” -declară Decebal Cotoc, directorul general al agenției Amprenta.

Comentarii

comentarii