Pages Navigation Menu

Sport in the City

Handbal masculin: Universitatea Cluj, învinsă la Sighișoara

Handbaliștii Clubului Universitatea Cluj au cedat la două goluri diferență meciul din deplasare de la HCM Sighișoara, scor 37-39.  În urma acestui rezultat, ”U” Cluj rămâne pe locul trei în clasament, cu 15 puncte, cu 3 mai puțin decât ocupanta locului doi, formația CSU Constantin Brancuși Târgu-Jiu.

„Din păcate am suferit o înfrângere la un meci pe care nu aveam voie să-l pierdem. Am făcut multe greseli, în special pe faza de finalizare și, din păcate, nici poarta nu s-a ridicat la nivelul arătat în meciurile anterioare. Oricum felicit băieții pentru dăruirea arătată și pentru efortul pe care l-au depus, mulți dintre ei fiind accidentați sau nerefăcuți complet. Deși nu o zic ca pe o scuză, pentru că într-adevăr nu am făcut un meci strălucit, maniera de arbitraj a fost rușinoasă în multe momente și am fost dezavantajați clar pe toată durata partidei. Urmează să strângem rândurile și să câștigăm ultimele două meciuri din acest tur de campionat”, a spus Radu Samoilă, managerul echipei universitare, pentru U-Cluj.ro.

În următoarea rundă, clujenii vor juca duminică, 26 noiembrie, pe teren propriu. De la ora 13:00, Sala Sporturilor „Horia Demian” va găzdui meciul dintre Universitatea Cluj și Universitatea Craiova.

Comentarii

comentarii