Pages Navigation Menu

Sport in the City

Handbal masculin: Universitatea Cluj joacă cu CSM Școlar Reșița

Handbaliștii Universității Cluj, antrenați de Ioan Ani-Senocico, joacă meciul etapei a 8-a a Diviziei A, pe teren propriu, contra formației nou-promovate CSM Școlar Reșița. Partida se va desfășura sâmbătă, 11 noiembrie, la Sala Sporturilor „Horia Demian” de la ora 15:00, potrivit U-Cluj.ro.

 

„Alb-negrii” se află pe locul trei cu 12 puncte, iar adversarii din Reșița ocupă locul șase cu opt puncte. Prețul unui tichet de intrare la meci costă 10 lei, studenții și pensionarii au reducere 50%, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev. Persoanele care își achiziționează bilet pentru meciul de volei masculin de la ora 12:00 pot să rămână și la meciul de handbal pe baza aceluiași tichet

 

„Venim după un meci bun de la Tg. Jiu, unde, din păcate, s-a lăsat cu puține accidentări. Sper ca până la ora meciului să am toți băieții apți de joc și să afișăm aceeași atitudine pe care am avut-o și în celelalte meciuri, iar automat să ne adjudecăm cele trei puncte. Școlar Reșița este o echipă nou-promovată despre care nu știm mare lucru. Sperăm într-o evoluție bună și prin acest fapt să aducem cât mai mulți oameni la sală”, a spus antrenorul echipei clujene, Ioan Ani-Senocico.

Comentarii

comentarii