Pages Navigation Menu

Sport in the City

Meci extraordinar făcut de Universitatea Cluj în Cupa României. Studenții au fost eliminați de Dinamo București la penalty-uri

Universitatea Cluj a reușit unul dintre cele mai bune meciuri ale ultimilor ani. În Cupa României, clujenii au fost eliminați cu greu de o echipă care are pretenții la titlul de campioană, Dinamo București. Universitatea Cluj a fost susținută de aproximativ 10.000 de suporteri, iar dinamoviștii au fost impresionați de atmosfera de pe ClujArena.

Partida a început prost pentru Universitatea Cluj. Mai întâi, Giurgiu a ratat un penalty, în minutul 4. Mai mult, în minutul 14, Corbu a deschis scorul pentru Dinamo București. Tot în prima jumătate de oră a partidei, doi dintre jucătorii de bază ai Universității, Onicaș și Lemnaru s-au accidentat, iar antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a fost nevoit să facă două schimbări.

Meciul a redevenit echilibrat după ce Goga a reușit să marcheze golul egalizator, în minutul 34. Cele 90 de minute regulamentare de joc s-au încheiat cu scorul de 1-1. Au urmat prelungirile, iar la loviturile de departajare, trei dintre cei mai buni jucători ai Universității Cluj, Goga, Florescu și Chiș au ratat penlaty-urile, iar Dinamo București merge mai departe în sferturi, cu scorul general de 4-2. Singurul penalty reușit al clujenilor a fost transformat de Ursu.

 

Foto; CJSport.ro

Comentarii

comentarii