Pages Navigation Menu

Sport in the City

Fotbaliștii Universității Cluj fac Sărbătorile mai frumoase pentru copiii cu nevoi speciale

Fotbalistii de la Universitatea Cluj organizeaza marti, 5 decembrie 2017, incepand cu ora 11, la Cluj Arena, o serie de actiuni dedicate copiilor cu nevoi speciale.

Copiii vor putea interactiona direct cu membrii echipei clujene de fotbal, care se vor implica alaturi de cei mici in jocuri, activitati distractive si instructive.

Programul face parte din actiunile organizate de Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj prin Centrul Comunitar Judetean-Complex de Servicii Sociale Comunitare pentru Copii și Adulți Cluj cu ocazia  Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități sub egida Ziua Porților Deschise.

Lider detasat al Ligii a 3-a la finalul turului de campionat, FC Universitatea Cluj pregateste, pentru pauza competitionala si nu numai, mai multe actiuni care raspund nevoilor comunitatii, dovedind in acest fel ca U Cluj este mai mult decat un simplu club de fotbal.

Astfel, fotbalistii si conducerea clubului de fotbal Universitatii Cluj au inceput deja o campanie de strangere de jucarii, cadourile urmand sa fie daruite copiilor din centrele de plasament clujene.

Comentarii

comentarii