Pages Navigation Menu

Sport in the City

Majestatea Sa Regele Mihai I s-a stins din viață. Regele României acordase Înaltul Său Patronaj Comitetului Olimpic și Sportiv din România, precum și pentru numeroase federații sportive

Majestatea Sa Regele Mihai I al României s-a mutat la Părintele Ceresc. Regele României s-a stins din viață în Elveția, iar la căpătâiul Său a vegheat până în ultima clipă Alteța Sa Regală Principesa Maria a României.

 

Majestatea Sa a acordat Înaltul Său Patronaj Comitetului Olimpic și Sportiv Român, precum și pentru numeroase federații sportive.

 

Redacția SportinCluj.ro transmite condoleanțe Majestății Sale Reginei Margareta a României și celorlalți membri ai Familiei Regale.

 

UPDATE:

Monarhiștii clujeni se vor ruga în această seară pentru sufletul Regelui Mihai cel Bun. De la ora 18.00, în biserica greco-catolică din cartierul Gruia, va fi oficiată o liturghie și un parastas.

În zilele următoare vor fi organizate și alte ceremonii religioase și evenimente publice care vor comemora personalitatea Regelui Mihai I. Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei și Clubul Monarhiștilor Clujeni transmit condoleanțe Majestății Sale Reginei Margareta a României, precum și celorlalți membri ai Familiei Regale.

Comentarii

comentarii