Pages Navigation Menu

Sport in the City

Pârtia de schi din Feleacu, deschisă în Ajun de Crăciun

Iubitorii sporturilor de iarnă pot să își petreacă Ajunul de Crăciun altfel decât la cumpărături sau la pregătirea mâncărurilor pentru masa festivă. Pista de schi din Feleacu și-a deschis porțile și va fi deschisă în 24 decembrie până la ora 16.00.

În data de 25 decembrie, pârtia va fi închisă, iar între 26 și 29 decembrie va avea un orar special. ”Prețurile din acest sezon sunt tot de 5 lei fiecare urcare și reduceri pentru pachete cu mai multe urcări: 45 de lei – 10 urcări, 65 de lei – 15 urcări, 80 de lei – 20 de urcări. Centrul de închirieri este deschis, oferind iubitorilor sporturilor de iarnă echipament complet de schi și snowboard la prețul de 40 de lei/zi.

Clujenii care vor să se dea cu sania au o alternativă bună în cadrul Fun Park-ului, unde există un traseu de tubing. Tot în Fun Park Cluj, doritorii se pot da în zorbing. Nici cei mici nu au fost uitați: acestia se pot distra  în rotondo sau se pot juca în spațiul special amenajat din cadrul parcului de distracții. La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot ”reface” cu un apres ski la barul pensiunii. Și pârtia de începători este amenajată și își așteaptă “elevii”. O urcare cu”baby-lift”-ul costă 2 lei. SnowPark-ul este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii viitoare. Reamintim că accesul în cadrul SnowPark-ului este permis doar cu cască de protecție și protecție de spate”, spun reprezentanții administratorilor pârtiei de schi.

Comentarii

comentarii