Pages Navigation Menu

Sport in the City

Volei masculin: Universitatea Cluj joacă în deplasare la Timișoara

Echipa de volei masculin a CS ”Universitatea” Cluj joacă în prima etapă a returului la Timișoara contra echipei CS UV Timișoara. Partida dintre cele două echipe se va desfășura sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17:30.

În etapa finală a turului, clujenii s-au întors de la Baia Mare cu un punct, în urma jocului cedat cu 3:2 în fața voleibaliștilor de la CS Știința Explorări, iar timișorenii au pierdut cu CS Arcada Galați, scor 0:3. CS UV Timișoara este ultima clasată, fără niciun punct și nicio victorie. Universitatea Cluj ocupă locul 10 în clasamentul Diviziei A1 cu opt puncte.

Jocul va fi arbitrat de bucureștenii Benone Vișan și Alexandru Prodana, iar observator din partea Federației Române de Volei este Dinu Olahuț. În tur, partida dintre CS ”U” Cluj și CS UV Timișoara a fost câștigată de echipa clujeană cu 3:0.

„Turul a fost mulțumitor pentru noi. Rămân cu părerea că puteam să facem mai mult, dar am jucat la maxim. Meciul de la Timișoara va fi greu, dar noi trebuie să ne concentrăm și să facem un joc bun, să scoatem maximum de puncte. După înfrângerea cu 3:2 de la Baia Mare, moralul băieților este bun și vor ca de la Timișoara să se întoarcă cu toate punctele”, a explicat Răzvan Parpală, antrenorul echipei clujene, pentru U-Cluj.ro.

 

Comentarii

comentarii