Pages Navigation Menu

Sport in the City

5 reguli de bază pentru cei care pariază live

Lumea pariurilor s-a schimbat radical în ultimii ani, ca urmare a interacțiunii cu noile tehnologii. Accesul la Internetul de mare viteză și la tehnologiile mobile oferă tot mai multe ocazii de a paria live, chiar în timpul desfășurării unor meciuri. Desigur, există un mare număr de oameni care preferă pariurile pre-meci, însă există foarte mulți oameni care iau decizia de a paria în timp ce confruntarea sportivă este în plină desfășurare.

Aceste pariuri live au o serie de riscuri mai mari decât pariurile pre-meci, de aceea cei care folosesc pariurile live trebuie să cunoască o serie de reguli de bază. În primul rând, trebuie să înțeleagă faptul că nu există vreo formulă magică menită să le garanteze câștigul.

Iată cinci reguli de bază pentru cei care pariază live.

  1. Nu există pariori care să câștige mereu și care să nu piardă absolut niciodată. De aceea, pentru că pariurile implică riscuri, cei care folosesc pariurile live trebuie să înțeleagă faptul că este posibil să piardă chiar și atunci când totul pare să indice un câștig sigur. De fapt, în domeniul pariurilor nu există câștig sigur, ci există pasiune, există multă adrenalină și multă tensiune. Acestea sunt singurele lucruri sigure în domeniul pariurilor. Pariorii înțelepți folosesc câștigurile din lunile foarte profitabile pentru a acoperi pierderile din lunile mai puțin bune și, astfel, printr-o administrare înțeleaptă a fondurilor de care dispun, rămân în joc.
  2. Niciodată un parior nu trebuie să mizeze mai mult decât își poate permite să piardă. Desigur, pariurile implică multă pasiune, sentimente vulcanice, dar ele trebuie temperate de rațiune. De aceea, este fundamental ca nivelul pierderilor posibile să fie stabilit dinainte, iar pariorii de cursă lungă respectă cu strictețe această regulă, cu atât mai mult cu cât, în cadrul pariurilor live, cotațiile se pot schimba foarte rapid și de foarte multe ori.
  3. Niciodată pariorii nu trebuie să joace banii destinați altor activități, cum ar fi, de exemplu, sumele destinate cumpărăturilor de mâncare sau pentru plata facturilor. Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că parierea este o distracție și o activitate care aduce amuzamente și relaxare, iar câștigurile financiare sunt o eventualitate, nu ceva sigur. Astfel, ei se află în situația acelor artiști rebeli care făceau artă pentru artă, doar de dragul de a crea. Dacă oamenii înțeleg jocurile de noroc drept ceea ce sunt, în primul rând o joacă, lucrurile sunt în regulă.
  4. Trebuie verificate casele de pariuri on-line, în așa fel încât pariorii trebuie să fie siguri că joacă cu ajutorul unui partener serios și de încredere, cum ar fi cele care oferă rezultate live. Doar cazinouri-le on-line autorizate pot fi sigure sută la sută.
  5. Pariorii trebuie să își stabilească obiective realiste pentru a rămâne în joc. Atunci când cineva vrea să își dubleze banii într-o lună, aceasta este mai degrabă o speranță nebunească decât un obiectiv realist. De asemenea, pariorii nu trebuie să joace la recuperare, iar aici trebuie să își reamintească permanent regulile precedente, adică să își stabilească de la bun început o limită a pierderilor peste care nu vor trece și nici nu vor folos banii dedicați altor activități.

Foto: Adevarul.ro

Comentarii

comentarii