Pages Navigation Menu

Sport in the City

Simona Halep a câștigat turneul de la Shenzen. Victorii și la simplu, și la dublu

Românca Simona Halep și-a reconfirmat statutul de cea mai bună jucătoare de tenis din lume. Ea a câștigat turneul din Shenzen, China, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.

În partida de dublu, încheiată de puțină vreme, Simona Halep a făcut echipă cu Irina Begu. Cele două românce le-au învins, la capătul unei partide intens disputate, pe cehoaicele Barbora Krejcikova și Katerina Siniakova. Româncele s-au impus în trei seturi: 1-6, 6-1, 10-8, la capătul unei partide care a durat o oră și patru minute.

Simona Halep a câștigat, astfel, primul trofeu de dublu al carierei, în timp ce Irina Begu a ajuns la șaptelea. Din cauza ploii, partida s-a disputat într-o sală, fără spectatori.

Simona Halep a câștigat și finala la simplu, disputată împotriva Katerinei Siniakova. Românca s-a impus în trei seturi: 6-1, 2-6, 6-0.

Irina Begu și Simona Halep vor face, probabil, echipă la dublu și în meciul de FedCup care va avea loc la Cluj, în zilele de 10 și 11 februarie, împotriva Canadei. Partidele se vor disputa cu casa închisă, în Sala Polivalentă.

 

Foto: Gazeta Sporturilor

Comentarii

comentarii