Pages Navigation Menu

Sport in the City

Baschet masculin: U-BT Cluj va juca finala Cupei României

Campioana României la baschet masculin, U-BT Cluj, s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins în semifinală echipa BC SCM Timișoara. Scorul final a fost BC SCM Timișoara – U-Banca Transilvania 75-77 (15-14, 21-22, 21-20, 18-21).

Este pentru a treia oară consecutiv când U-BT Cluj se califică în finala competiției. În ultimul act, clujenii vor juca împotriva CSM Oradea, echipă cu care s-au confruntat și anul trecut.

”Aș dori în primul rând să felicit echipa Timișoarei, au jucat foarte bine, chiar dacă au problemele lor în cadrul clubului, băieții au arătat caracter, le doresc mult succes. Noi, pe de altă parte, nu am evoluat prea bine, nu a fost jocul pe care ni l-am dorit, însă avem câteva ore la dispoziție pentru a repara aceste lucruri și să încercăm să venim concentrați mai bine pe ce avem de făcut în meciul de mâine pentru a câștiga. Eu încă nu sunt sută la sută refăcut, dar e normal, după cea mai dificilă dintre accidentările pe care un sportiv le poate avea. Nouă luni nu am alergat, nu am jucat baschet deloc, dar aici toată lumea are răbdare cu mine, antrenorii, staff-ul medical, își fac treaba zilnic încercând să mă facă să mă simt cât mai bine. Zi de zi, mă simt tot mai bine, acum sunt OK, sper să continuu tot așa, să revin treptat la forma maximă”, a declarat Aleksandar Rasic, unul dintre cei mai buni jucători clujeni din acest sezon, citat de U-BT.ro.

Comentarii

comentarii